Home

Over ons

Particulieren

Organisaties

Advisering

Organisaties veranderen constant om hun voortbestaan te garanderen. Ze groeien, krimpen, vernieuwen en passen zich aan veranderende omstandigheden aan. Deze aanpassingen zorgen voor veel veranderingen, waarbij we graag de hele organisatie willen meenemen in de juiste richting.

Om dit te kunnen doen gaan we eerst vaststellen in welke ontwikkelingsfase de onderneming zich bevindt. Waar liggen de knelpunten en wat vraagt de omgeving? Zijn uw medewerkers in staat om mee te gaan in de verandering? Hoe staan ze tegenover de organisatieontwikkeling en hebben ze voldoende middelen om mee te kunnen gaan?

Organisatieontwikkeling kan zich op verschillende niveaus binnen de organisatie afspelen: binnen de gehele organisatie, binnen de afdelingen en teams of bij individuele medewerkers. Om tot een goede ontwikkeling van de organisatie te komen, zullen wij verbanden leggen tussen deze verschillende niveaus. Wij analyseren knelpunten en komen met oplossingen waarbij rekening wordt gehouden met de gehele organisatie. We bieden verschillende ontwikkeltrajecten aan, ook op het gebied van management development, teamtrainingen en individuele coaching. Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Terug naar Organisaties

Onderwijsinstellingen

Actueel

Contact