Home

Over ons

Particulieren

Organisaties

Pitstop

Hoe kunnen uw medewerkers gemotiveerd blijven?

Hoe kunnen ze beter worden ingezet binnen uw organisatie?

Hoe kan u als werkgever uw medewerkers ondersteunen bij het inrichten van hun loopbaan op een wijze die zowel voor het bedrijf als voor de medewerker het meest geschikt is?

Voor bedrijven die te maken hebben met jonge medewerkers, met een verandering van functies, of hun medewerkers doorgroeimogelijkheden bieden is de PITstop een zeer geschikt instrument. Het biedt inzicht in de persoonlijkheid (P), interesses (I) en kwaliteiten (K) van de persoon én brengt in kaart wat de behoeften van de medewerkers zijn op loopbaangebied. Het leidt tot een verhoogde motivatie bij de medewerkers én is een goed startpunt voor u als werkgever voor het persoonlijk ontwikkeltraject van de medewerker.

De PITstop is modulair opgebouwd en maakt gebruik van verschillende onderdelen, die afgestemd worden op uw vraag. Door middel van gerichte vragen en opdrachten, word de medewerker uitgedaagd stil te staan bij zichzelf en zijn toekomst. Om een goed beeld te krijgen wordt er ook feedback gevraagd aan mensen uit de omgeving. In een uitgebreid persoonlijk gesprek met een coach wordt het zelfinzicht verdiept, worden er verbanden gelegd en wordt concreet gemaakt hoe de medewerker in de praktijk hiermee aan de slag kan. De resultaten worden overzichtelijk weergegeven in een eindrapport.

Voor vragen over de PITstop neem contact met ons op!

Tarieven:

PITstop: € 599,- (excl. btw)

Terug naar Organisaties

Onderwijsinstellingen

Actueel

Contact