Home

Over ons

Oliver de koning

Oliver de Koning heeft vanaf zijn zevende tot en met zijn zeventiende gevoetbald in de jeugdopleiding van Feyenoord. In 2003 is hij afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht in de richting Organisatiepsychologie. In 2008 heeft hij de opleiding tot sportpsycholoog afgerond aan de Vrije Universiteit.

Vanaf 2003 heeft Oliver gewerkt in verschillende HR-functies. Hij heeft zich de eerste jaren vooral gericht op de werving van nieuwe medewerkers, het afnemen van assessments en het opstellen van functieprofielen en persoonlijke ontwikkelplannen.

Vanaf 2006 is hij zich steeds meer gaan richten op het begeleiden van mensen. Zijn passie om mensen te helpen, het maximale uit zichzelf te halen en antwoorden te vinden op vragen waar ze tegenaan lopen, resulteerde in een eigen, persoonlijke coachingsstijl waardoor hij zich wist te onderscheiden van andere coaches. In 2008 resulteerde dat in het opzetten van een eigen bedrijf, Active HRM.

Oliver de Koning

odekoning@gmail.com
06 - 460 744 85

Terug naar Over ons

Oliver de Koning is ook sportpsycholoog. Hiervoor verwijzen we je graag door naar www.oliverdekoning.nl voor meer informatie.

Particulieren

Organisaties

Onderwijsinstellingen

Actueel

Contact