Home

Over ons

Particulieren

Pitstop

Het inrichten van de eigen loopbaan, wordt door veel mensen als moeilijk ervaren. De belangrijke keuzes die gemaakt moeten worden en het grote aantal mogelijkheden dat er is, zowel binnen de studie en het werk als daarbuiten, maken het vaak lastig om een keuze te maken.

De PITstop helpt je hierbij. Het geeft meer inzicht in wie je bent, wat je kan en wat je wil. Door meer inzicht te hebben in je Persoonlijkheid (P), Interesses (I) en Talenten (T) wordt de basis gelegd om uiteindelijk een belangrijke keuze te maken die bij je past.

De PITstop is modulair opgebouwd en maakt gebruik van verschillende onderdelen, die afgestemd worden op jouw vraag. Door middel van gerichte vragen en opdrachten, word je uitgedaagd stil te staan bij jezelf en jouw toekomst. Om een goed beeld te krijgen wordt er ook feedback gevraagd aan mensen uit je omgeving. In een uitgebreid persoonlijk gesprek met een coach wordt het zelfinzicht verdiept, worden er verbanden gelegd en wordt concreet gemaakt hoe je in de praktijk hiermee aan de slag kunt. De resultaten worden overzichtelijk weergegeven in een eindrapport.

De PITstop geeft je nieuwe inzichten en handvatten, waardoor je bewustere keuzes kunt maken.

Veel mensen zijn je voorgegaan, lees meer over de ervaringen met de PITstop!

Voor vragen of het doen van de PITstop neem contact met ons op!

Tarieven:

PITstop: € 349,-

Belangrijk: Vrienden van de Universiteit Utrecht ontvangen korting op de PITstop.

Terug naar Particulieren

Organisaties

Onderwijsinstellingen

Actueel

Contact