Home

Over ons

Particulieren

referenties

“Door de tijd heen heb ik al heel wat competentietests gemaakt, maar de PITstop gaat verder waar de anderen doorgaans stoppen. De combinatie van een computertest met daarin ook een ruim kwalitatief deel en de uitgebreide bespreking van de resultaten met een coach gaf me een helder beeld van mijn persoonlijkheid, interesses en talenten. Je denkt jezelf te kennen, maar de PITstop legde toch patronen en relaties bloot waar ik nooit eerder bij stil had gestaan en helpt je echt in kaart te brengen wat je wilt, doet en kan. Ik heb nu zeker meer inzicht om bewust meer uit mezelf te halen.” (Eric, 35 jaar)

“Door de PITstop ben ik op de feiten gedrukt, die ik eigenlijk al wel wist, maar niet wilde zien. Door de PITstop word je met dingen geconfronteerd, wat je eigenlijk diep van binnen wel weet. Ik vond de verschillende tests heel interessant. Vooral welke conclusies daar uit zijn gekomen. Toch wel dingen die ik zelf niet had verwacht.” (Yvette, 19 jaar)

“Door de PITstop heb ik een totaal beeld over mijzelf gekregen. Hieruit blijkt ook dat wat ik aan het doen ben ook bij mij past, omdat dit duidelijk en uitgebreid werd besproken. Ik kon mij erg vinden in de uitslagen. Het geeft je toch een beter inzicht van jezelf. Je moet echt een keer goed nadenken over jezelf, waarom je dingen wel of niet gedaan hebt en waar je nu staat.” (Sanne, 28 jaar)

Terug naar PITstop

Organisaties

Onderwijsinstellingen

Actueel

Contact